Zepelin Tour
Prima paginaInformatii UtileIntrebari FrecventeImpresiiContractEchipaContact

Da-ne un like pe Facebook
si o sa vezi primul cele mai noi oferte

ZepelinTour


Sunt deja fan Zepelin Tour pe Facebook

Oferte
Transport
Sfaturi de calatorie
Curs valutar
EURO0.0000 RON
USD0.0000 RON
Home » EARLY BOOKING Bulgaria » Despre Constantin si Elena

Constantin si Elena

Sf. Constantin si Elena

Distanta fata de  Bucuresti: 275 km, din care 76 pe autostrada ( ruta recomandata Bucuresti -Giurgiu – Ruse – Sumen – Varna – Sf Constatin si Elena)

Descriere generala:
La 10 km  de Varna, statiunea Sf. Constantin si Elena este o statiune linistita, cu foarte multe parcuri si cunoscuta pentru izvoarele termale de aici. In trecut a fost denumita Constantin si Elena dupa numele manastirii situate aici, statiunea fiind cea mai veche  de pe coasta. A fost transformata in centru balnear in secolul al XIX lea, iar combinatia de izvoare termale si aer curat de munte si mare atrage o clientela numeroasa.

Mult mai linistita in prezent, statiunea a avut cu siguranta perioade mai bune. Vizitatorii straini sunt in majoritate oameni in varsta, iar turistii bulgari sunt atrasi in special de dotarile medicale din zona. Plajele sunt formate din golfuri mici cu nisip, marginite de stanci, dar statiunea este plina de chiparosi si smochini, fiind o alternativa linistita la statiunile de pe coasta.

Singurul obiectiv turistic este Manastirea Sfintilor Costantin si Elena (orar de functionare: rasarit-apus; sunt apreciate donatiile), construita in secolul al XVIII-lea, sub nivelul strazii, pentru a fi in conformitate cu restrictiile otomane cu privire la constructia de biserici, fiind mai apoi reconstruita la inceputul sec al XX-lea. Inca se mai oficiaza slujbe.

Ce facem?
Ne odihnim si ne bucuram de parcurile imense ale statiunii si de izvoarele termale. Se poate vizita manastirea, si, fiind foarte aproape de Varna, puteti face usor o vizita in oras – pentru o plimbare, shopping sau pentru a vizita delfinariul. In statiune exista cateva cafenele, restaurante,
pizzerii si baruri.  De asemenea, se pot face plimbari cu vaporul si sporturi acvatice, inclusiv scubadiving.

Cand mergem?

Sezonul incepe in luna mai si tine pana in octombrie. Multe dintre hoteluri raman insa deschise tot timpul anului, in special pentru a oferi tratament balneoclimateric.

Pentru revelion, majortitatea hotelurilor isi redeschid portile – avand avantajul ca aproape toate au piscina interioara si centre de SPA moderne si pot astfel oferi cateva zile de relaxare turistilor.

Plaja:
Plajele sunt formate din golfuri mici cu nisip, marginite de stanci. Un aspect particular il dau izvoarele termale, unele dintre ele varsandu-se direct in mare.

Capacitatea de cazare
Pentru o statiune atat  de mica, capacitatea de cazare este impresionanta. Exista aici peste 50 de hoteluri – din pacate numai unele dintre ele renovate sau nou construite. Cele mai buen conditii de cazare le ofera Hotel Azalia, Sirius Beach, Aqua Azur si Complexul Grand Hotel Varna.

  Inapoi
Nou: Rezervari Online pe www.zepelinonline.ro

Agenția de Turism

ZEPELIN TOUR

Călătorie de poveste!

0722 693 469 Corina  
0724 501 727 Estera  
0770 624 781 Ana   
0747 011 553 Andreea  
0771 772 519 Laurentiu  
031 428 30 66

 
CONTACT@ZEPELINTOUR.RO
Licenta Nr: 126

Nou: Rezervari Online pe www.zepelinonline.ro

Str. Dr. Grigore Țăranu nr. 9
București - sector 5
Cotroceni, 5 min. metrou Eroilor

Program agentie:
Luni - Vineri 10.00 - 18.00

Oferta Last Minute
Antalya 629 euro
Iordania 569 euro
Hurghada 336 euro
vezi oferte
Oferta zilei

Vezi detalii \"
Newsletter