Zepelin Tour
Prima paginaInformatii UtileIntrebari FrecventeImpresiiContractEchipaContact

Da-ne un like pe Facebook
si o sa vezi primul cele mai noi oferte

ZepelinTour


Sunt deja fan Zepelin Tour pe Facebook

Oferte
Transport
Sfaturi de calatorie
Curs valutar
EURO0.0000 RON
USD0.0000 RON
Home » Spania » Despre Costa Azahar

Costa Azahar

Costa Azahar


Costa Azahar se afla la nord de Costa Blanca si formeaza o parte a liniei de coasta a provinciei Castellón si Valencia. Printre orasele cunoscute de aici mentionam Peniscola, Benicassim, Castellón de la Plana, Sagunt, Valencia si Cullera. Costa del Azahar nu a suferit aceeasi dezvoltare precum Costa Blanca, Costa Brava sau Costa del Sol. Zona rurala din Costa del Azahar este ideala pentru practicarea turismului si este ideala pentru activitati precum plimbarea cubicicleta, escalada, rafting.

Peníscola, cunoscuta ca “Orasul Marii” este printre cele mai cunoscute statiuni din Costa Azahar. Castelul medieval de aici este inconjurat de case cu ziduri albe si formeaza regiunea “veche” a orasului. In prezent, Peñíscola se bazeaza pe turism pe plan economic, desi pescuitul este o activitate importanta pentru locuitorii sai. Castelul vechi este cel mai cunoscut obiectiv din Peñíscola, acesta a inceput sa fie construit din 1294 si a fost terminat in 1307. Acest castel este cunoscut din 2 motive: 1) pentru ca a fost “scaunul” lui Papa Benedict al XIII-lea (Papa Luna); iar 2) pentru ca a fost folosit pentru filmarea filmului epic “El Cid”. Peñíscola are multe de oferit in afara de castel si regiunea veche a orasului. Aici exista o plaja excelenta de nisip de 5 km lungime, fiind recomandata pentru familii. Pe aceasta plaja se gasesc restaurante, cafenele, magazine.

Benicassim
este o statiune amplasata in provincia Castellón, la 13 km nord de Castelló de la Plana. Benicassim este cel mai bine cunoscut pentru “Festivalul international de muzica rock”  care are loc in august. Benicassim are o populatie in jur de 14000 de locuitori si se bazeaza in mare pe turism din punct de vedere economic. Benicassim are doua plaje nisipoase foarte fine (San Vicente si Playa Almadrava) si faciliati pentru sporturile nautice, precum si un parc acvatic “Aquarama”. Printre locurile de vizitat in Benicassim se numara castelul antic Montremós care a fost construit de mauri in secolul X deasupra unei fortarete romane, Turnul San Vincent din secolul XV si Biserica Parohiala neoclasica construita in secolul XVIII.

Cele mai cunoscute plaje din Costa del Azahar sunt in:  Vinaros - Peniscola - Oropesa del Mar - Benicassim (Playa Voramar; Playa Almadrava; Playa Torre San Vicente; Playa Heliopolis) - Castellon - Valencia - Gandia - Oliva

  Inapoi
Nou: Rezervari Online pe www.zepelinonline.ro

Agenția de Turism

ZEPELIN TOUR

Călătorie de poveste!

0722 693 469 Corina  
0724 501 727 Estera  
0770 624 781 Ana   
0747 011 553 Andreea  
0771 772 519 Laurentiu  
031 428 30 66

 
CONTACT@ZEPELINTOUR.RO
Licenta Nr: 126

Nou: Rezervari Online pe www.zepelinonline.ro

Str. Dr. Grigore Țăranu nr. 9
București - sector 5
Cotroceni, 5 min. metrou Eroilor

Program agentie:
Luni - Vineri 10.00 - 18.00

Oferta Last Minute
Maroc 1379 euro
Antalya 629 euro
Iordania 569 euro
Hurghada 336 euro
vezi oferte
Oferta zilei
NOU!

Versiunea noua si imbunatatita a siteului
te va ajuta sa iti gasesti vacanta dorita mult mai rapid.

 Rezerva acum!www.zepelinonline.roVezi detalii
Newsletter