Zepelin Tour
Prima paginaInformatii UtileIntrebari FrecventeImpresiiContractEchipaContact

Da-ne un like pe Facebook
si o sa vezi primul cele mai noi oferte

ZepelinTour


Sunt deja fan Zepelin Tour pe Facebook

Oferte
Transport
Sfaturi de calatorie
Curs valutar
EURO0.0000 RON
USD0.0000 RON
Home » Grecia » Despre Santorini - Charter Avion

Santorini - Charter Avion

Santorini

 
** Disponibilitate Imediata, Plata Cash in Agentie, Transfer Bancar sau Online cu Card BancarInsula Santorini,
aflată în sudul Marii Egee la 120 de mile marine de Creta, atrage turistii mai ales datorită faimei potrivit careia în aceasta regiune s-a gasit legendara Atlantida. Aici se afla un sat-castel, Pyrgos, celebru pentru că are mai multe biserici (75) decât case. De altfel, se spune ca Santorini este locul în care "sunt mai multe biserici decat case, mai mult vin decat apa, mai multi magari decat barbaţi".

Numele Santorini este unul recent, şi vine de la biserica de pe insula, închinată Sfintei Irene, numită Aghia Irini de greci şi Santa Rini de marinarii străini.

Monument de arhitectură şi geologie, insula este pentru mulţi emblema vizuală a Greciei. Un spatiu care s-a nascut prin disparitia unei civilizatii.

Stancile "povestesc" despre cea mai mare catastrofa naturala ce a scuturat Mediterana, dar care a creat doua plaje faimoase in lume, Plaja Rosie şi Plaja Neagra, şi un decor fabulos pentru asfintitul soarelui.
 

Santorini este formată dintr-un grup de 5 insule mai mici ce au apărut în urma erupţiei devastatoare de acum 3600 de ani a vulcanului cu acelaşi nume, erupţie care a avut ca efect scufundarea în mare a părţii centrale a insulei şi apariţia actualei Caldera - o lagună ce măsoară aproximativ 12 km pe 7 şi adâncă de vreo 400 m.
O dată ce ai pus piciorul pe pământ, privirea îţi este atrasă de pereţii de roci vulcanice de diverse nuanţe, parcă pictate (de la alb-gri la roşu, maro, negru), perfect asortate cu albastrul pur al mării Egee. Casele de un alb orbitor, cu acoperişuri rotunjite, par chilii săpate în lavă pietrificată. Între acestea, străduţele mici şi înguste duc spre magazine şi taverne cu privelişte către mare. Dar ca să te convingi, trebuie să le vezi.
  
Viața de noapte în Santorini
În Fira și pe plajele Perissa și Kamari: ENIGMA Night Club; KOO NIGHT CLUB - Fira; DOM NIGHT CLUB - Kamari

Sporturi marine
Wave water Sports Club, situat pe plaja Perivolos, langa "Chili" Bar.
Jet Watersports: jet ski, water ski, wind surf , pe plaja Kamari.

Cumpăraturi în Santorini

Bijuterii- THOMAS JEWELLERY; Linderi Gold Jewerly; suveniruri tradiționale - Fira; băuturi: Canava Antonis Argiros - Exo Gonia.

Vinurile locale
Boutari (Megalochori); Antoniou (Megalochori)
Canava Roussos (Mesa Gonia);  Sigalas (Ia); Koutsoyannopoulos (Messaria); Santo Wines (Pyrgos).

IMEROVIGLI

-Peisaje deosebite
Imerovigli este zona cea mai înaltă din Santorini și astfel beneficiază de peisaje spectaculoase. Fira se află la 2 km depărtare, o scurtă distanță parcursă cu autobuzul sau taxiul, unde poți găsi baruri, taverne, restaurante și discoteci.


PERIVOLOS
-Albastrul marii
-Plaje linistite
Plajele pitorești din Perivolos sunt  localizate în apropiere de Perissa, la aproximativ 3 km depărtare. Plaja este cunoscută pentru albastrul strălucitor al mării și pentru  că este una dintre cele mai liniștite zone de plajă din Santorini. În Perivolos se poate ajunge foarte ușor din Perissa cu autobuzul. Turiștii dornici de sport pot parcurge această distantță pe jos şi se pot bucura de peisaje foarte frumoase.   

KAMARI
-Relaxare
-Plină de viața
Kamari este adăpostit în spatele vulcanului. Mesa Vouno este localizat la 10 minute de aeroport, în partea de sud est a insulei. Un sat tradiţional care s-a transformat într-una dintre cele mai renumite staţiuni ale insulei. Aici puteţi găsi baruri, restaurante, taverne greceşti, cluburi şi magazine, toate menite să facă din Kamari locul ideal pentru petrecerea vacanțelor dumneavoastră. Staţiunea oferă multiple posibilităţi pentru practicarea sporturilor de apă.

OIA
-Relaxare
-Apusuri de soare spectaculoase
Staţiunea Oia se desfăşoară în extremitatea Nordică a insulei într-o zonă stâncoasă. Este al doilea mare oraş  al insulei. Găzduieşte cele mai spectaculoase peisaje din Santorini, iar renumitele apusuri de soare merită să fie văzute chiar dacă în sezon staţiunea este mult prea aglomerată. Majoritatea  clădirilor sunt  construite din rocă vulcanică şi este foarte uşor să te pierzi printre străduţele înguste ale acestei staţiuni. Liniştea desăvârşită, culorile pastelate, casele care stau suspendate pe stânci, fac din Oia un loc perfect pentru relaxare.

FIRA

-Peisaje spectaculoase
-Romantic
Fira este situată în vârful unei zone stâncoase la 260 m înălţime şi oferă o panoramă deosebită asupra vulcanului din zonă. Oraşul este presărat cu străduţe înguste. Clădirile sunt  pictate în alb cu acoperişuri albastre  şi terase scăldate în lumina soarelui. Plateia Theotokopoulou este principala piaţă din Fira  unde se întâlnesc localnicii. Străduţele mici sunt aglomerate în sezon şi pline cu tot felul de magazine, cafenele, restaurante, baruri şi cluburi.  Inapoi
Nou: Rezervari Online pe www.zepelinonline.ro

Agenția de Turism

ZEPELIN TOUR

Călătorie de poveste!

0722 693 469 Corina  
0724 501 727 Estera  
0770 624 781 Ana   
0747 011 553 Andreea  
0771 772 519 Laurentiu  
031 428 30 66

 
CONTACT@ZEPELINTOUR.RO
Licenta Nr: 126

Nou: Rezervari Online pe www.zepelinonline.ro

Str. Dr. Grigore Țăranu nr. 9
București - sector 5
Cotroceni, 5 min. metrou Eroilor

Program agentie:
Luni - Vineri 10.00 - 18.00

Oferta Last Minute
Antalya 629 euro
Iordania 569 euro
Hurghada 336 euro
vezi oferte
Oferta zilei

Vezi detalii \"
Newsletter