Zepelin Tour
Prima paginaInformatii UtileIntrebari FrecventeImpresiiContractEchipaContact

Da-ne un like pe Facebook
si o sa vezi primul cele mai noi oferte

ZepelinTour


Sunt deja fan Zepelin Tour pe Facebook

Oferte
Transport
Sfaturi de calatorie
Curs valutar
EURO0.0000 RON
USD0.0000 RON
Home » LITORAL 2020 ,Turcia » Antalya » Last minute ANTALYA, plecare 1 IUNIE 2020
Last minute ANTALYA, plecare 1 IUNIE 2020

Home / Turcia / Antalya
pozele apartin Hotelului Royal Seginus 5*

Last minute ANTALYA, plecare 1 IUNIE 2020 din Bucuresti,
TAXE DE AEROPORT INCLUSE

 
Last minute Antalya all inclusive - Hotel Wind of Lara 5*
undefined
Situat la 12 km de aeroport, la 19 km de centrul orasului Antalya, la 750 m de plaja proprie. A fost construit in anul 2016, suprafata totala este 24 000 m2. Are o cladire principala cu 6 nivele
Plaja
Proprie, nisip. Bar pe plaja: gratuit. Transport pana la plaja: gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri si saltele - gratuit. Corturi pe plaja si la piscina - contra cost. Prosoape de plaja: gratuit.
Comentariul nostru
Arhitectura moderna, activitati de divertisment si sportive in cursul zilei, Recomandat familiilor.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif: 602 EUR/persoana
Last minute Antalya all inclusive - Hotel Crystal Paraiso Verde SPA 5*
undefined
Situat la 40 km de aeroportul Antalya, la 50 km de centrul orasului Antalya, la 11 km de localitatea Serik, la 400 m de plaja proprie. Construit in anul 2004, suprafata totala este de 42 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2015.
Plaja: Proprie, nisip/pietris. Bar pe plaja (gustari) - gratuit. Transport pana la plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Face parte din lantul Crystal Hotels. Spatiu exterior compact si bine ingrijit, cu verdeata, camere spatioase. Animatie pentru copii, loc de joaca amenajat in forma de barca. Piscina pentru copii in mini-club cu protectie solara. Pana la plaja sunt 8-10 minute de mers pe jos, se ocoleste lacul de dimensiuni mici. Recomandat pentru vacante linistite cu familia. Regimul hotelului este ultimate all inclusive (prescurtare UAI) si este o varianta de regim all inclusive. Atentie! In camerele Family Room cu tip cazare TRPL + 2 CHD nu se ofera pat suplimentar pentru al doilea copil. In camerele Standard cu tip cazare DBL + 2 CHD nu se ofera pat suplimentar pentru al doilea copil.
Masa: Ultra All Inclusive
Tarif: 610 EUR/persoana

Last minute Antalya all inclusive - Hotel Miracle Resort 5*
undefined
Situat la 15 km de aeroportul Antalya, la 11 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii. Construit in anul 2005, suprafata totala este de 135 000 m2. Hotelul are o cladire cu 9 nivele (80% dintre camere au vedere la mare)
Plaja Proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja – garantie.
Comentariul nostru Camere spatioase si centru SPA bun. Programe active pentru adulti si copii, bucatarie buna si personal ospitalier. Recomandat pentru familii cu copii.

Masa: Ultra All Inclusive
Tarif: 770 EUR/persoana
Last minute Antalya ultra all inclusive - Hotel Royal Taj Mahal 5*
undefined
Situat la 48 km de aeroportul Antalya, la 5 km de Side, in localitatea Colakli, pe malul marii. Construit in anul 2015, suprafata totala este de 40 000 m2.
Plaja: Proprie, nisip. Bar pe plaja - gratuit. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri moi, prosoape de plaja - gratuit. Schimbarea prosopului in aceeasi zi - contra cost.
Comentariul nostru: Hotel nou, construit in anul 2015. Spatiu exterior compact. Camere decorate in stil oriental. Plaja lata de nisip, intrare lina in apa. Bucatarie buna. Recomandat pentru familii cu copii. Hotelul are doar camere pentru nefumatori.

Masa: Ultra All Inclusive
Tarif: 820 EUR/persoana
Last minute Antalya all inclusive - Hotel Royal Seginus 5*
undefined
Situat la 15 km de aeroport, la 17 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii. Deschis in mai 2017, suprafata totala este de 70 000 m2.
Plaja: Proprie, nisip-pietris, ponton. Bar pe plaja: gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri (moi) – gratuit. Prosoape de plaja: gratuit (schimbarea contra cost).
Comentariul nostru: Hotel cu spatiu exterior frumos. Camere spatioase, numeroase atractii pentru copii. Animatie activa si activitati sportive. Recomandat familiilor.

Masa: Ultra All Inclusive
Tarif: 864 EUR/persoana
Last minute Antalya ultra all inclusive - Hotel Limak Atlantis Deluxe 5*
undefined
Situat la 35 km de aeroportul Antalya, la 45 km de centrul orasului Antalya, la 4 km de localitatea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2002, suprafata totala este de 54 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2016. Hotelul are o cladire principala cu 6 nivele si 2 cladiri Resort de 5 nivele.
Plaja Proprie, nisip-pietris. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Corturi pe plaja – contra cost. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Hotelul face parte din reteaua Limak International Hotels & Resorts. Spatiu exterior cu verdeata, camerele sunt spatioase. Animatie activa pentru adulti, mini-club pentru copii, bucatarie si servicii bune, personal ospitalier. Hotel recomandat pentru tineri si familii cu copii.

Masa: Ultra All Inclusive
Tarif: 898 EUR/persoana
Last minute Antalya ultra all inclusive - Hotel Concorde Deluxe 5*
undefined
Situat la 10 km de aeroportul Antalya, la 16 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii. Construit in anul 2005, suprafata totala este de 62 000 m2. Hotelul are o cladire cu 7 nivele (80% dintre camere au vedere la mare)
Plaja Proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Baldachine pe plaja – contra cost. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Hotelul imita forma aerodinamica a unui avion. Camere spatioase (in camerele standard exista perete de sticla intre dormitor si baie), bucatarie si servicii bune. Centru SPA excelent. Recomandat tuturor categoriilor de turisti.

Masa: Ultra All Inclusive
Tarif: 948 EUR/persoana
Last minute Antalya all inclusive - Hotel Papillon Belvil 5*
undefined
Situat la 35 km de aeroport, la 40 km de centrul orasului Antalya, la 4 km de localitatea Kadriye, pe malul marii. Hotel construit in anul 1995, suprafata totala este de 90 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2012. Hotelul are o cladire cu 4 nivele si 36 de cladiri Bungalow cu 1-2-3 nivele.
Plaja Proprie, nisip. Plasa este delimitata pe zone: comuna, pentru nefumatori, pentru adulti. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru Spatiu exterior extins, cu verdeata, plaja 250 m (spatiu amenajat pentru adulti incepand cu 12 ani). Personal amabil si servicii de calitate, camere confortabile. In apropiere de hotel este un parc, piscina pentru copii este la umbra, animatie buna. Hotel recomandat pentru tineri, familii cu copii.

Masa: Ultra All Inclusive
Tarif: 860 EUR/persoana
Last minute Antalya 2020 - Hotel Rixos Premium Tekirova 5*
undefined
Situat la 73 km de aeroportul Antalya, la 17 km de orasul Kemer, in localitatea Tekirova, pe malul marii. Construit in anul 2002, suprafata totala este de 186 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2014. Hotelul are 2 cladiri Main Building cu 3 nivele (Block A: 40% dintre camere au vedere la mare) si cu 7 nivele (Block B: 70% dintre camere au vedere la mare) unite intre ele, cladiri Garden cu 2 si 3 nivele si un complex de vile.
Plaja Proprie, nisip/pietris. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri – gratuit. Baldachine VIP pe plaja – contra cost. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru Hotelul a fost renovat complet in anul 2014 si face parte din categoria Premium Class. Au fost renovate toate camerele (cu exceptia cladirii B), infrastructura (restaurantele, mini-clubul, lobby, etc.); au fost construite noi vile (executive si special villa). Servicii bune, infrastructura variata pentru copii si adulti. Recomandat familiilor cu copii si cuplurilor.
Masa: All Exclusive All Inclusive
Tarif: 1075 EUR/persoana

Tarifele includ:
-7 nopti cazare cu all inclusive
-transport avion cursa charter
-taxele de aeroport si securitate (95 euro / persoana)
-catering pe durata zborului
-bagaj de cala si bagaj de mana
-transfer aeroport – hotel – aeroport
-asistenta turistica

Tarifele nu includ:
-programele optionale si alte servicii care nu sunt specificate in pachet
-asigurare medicala

Oferta cu locuri limitate! Oferta valabila incepand cu 21 Octombrie 2019
Nou: Rezervari Online pe www.zepelinonline.ro

Agenția de Turism

ZEPELIN TOUR

Călătorie de poveste!

0722 693 469 Corina  
0724 501 727 Estera  
0770 624 781 Ana   
0747 011 553 Andreea  
0771 772 519 Laurentiu  
031 428 30 66

 
CONTACT@ZEPELINTOUR.RO
Licenta Nr: 126

Nou: Rezervari Online pe www.zepelinonline.ro

Str. Dr. Grigore Țăranu nr. 9
București - sector 5
Cotroceni, 5 min. metrou Eroilor

Program agentie:
Luni - Vineri 10.00 - 18.00

Oferta Last Minute
Maroc 1379 euro
Antalya 629 euro
Iordania 569 euro
Hurghada 336 euro
vezi oferte
Oferta zilei
NOU!

Versiunea noua si imbunatatita a siteului
te va ajuta sa iti gasesti vacanta dorita mult mai rapid.

 Rezerva acum!www.zepelinonline.roVezi detalii
Newsletter