Zepelin Tour
Prima paginaInformatii UtileIntrebari FrecventeImpresiiContractEchipaContact

Da-ne un like pe Facebook
si o sa vezi primul cele mai noi oferte

ZepelinTour


Sunt deja fan Zepelin Tour pe Facebook

Oferte
Transport
Sfaturi de calatorie
Curs valutar
EURO0.0000 RON
USD0.0000 RON
Home » LAST MINUTE Bulgaria » Despre Sunny Beach

Sunny Beach

Sunny Beach
Distanta din Bucuresti:  360 km, dintre care 87 km pe autostrada; ruta recomandata Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sumen – Varna – Nessebar

Scurta descriere:
Sunny Beach atrage numerosi straini, cu superba sa plaja – 6 km de nisip cu o latime de 60 m in anumite locuri, marginaita de dune inalte si hoteluri mari. In timul verii este plina de cei care adora soarele.

Ce facem?

Apele linistite si intrarea lina in mare fac ca statiunea Sunny Beach sa fie populara printre familii (salvamarii lucreaza in intervalul 8-18 in timpul verii), iar statiuea chiar si-a castigat numele de Plaja Copiilor. Cu toate acestea, datorita numarului mare de hoteluri, cluburi si baruri ce se gasesc aici su agitatiei continue – este o zona preferata si de tineri in cautare de distractie.

Sporturile nautice, precum schiul  pe apa si parasutismul nautic se numara si ele printre ofertele acestei statiuni. Drumul lung din spatele plajei, special amenajat pentru plimbari, plin de magazine de suveniruri, restaurante si baruri, este aglomerat atat ziua cat si noaptea.

In spatele statiunii este Action Aqua-park (zilnic 10-19; taxa de intrare) cu tobogane, piscine cu valuri si loc de joaca pentru copii. Parcul asigura transportul in anumite puncte de colectare a turistilor, asezate pe drumul principal dintre Sunny Beach si Sveti vlas.

O alta atractie pentru copii este o pista de carting, amenajata pe drumul principal dintre Burgas si Varna, la est de Aquapark (zilnic 10-1).

 Plaja:
Plaja este foarte lata si cu nisip fin.  Are o lungime de 8 km si a fost decorata cu Blue Flag/ Stagul Albastru inca din 1996.  Plaja are zona gratuite si zone cu plata, cu toata ca separarea nu este intotdeauna clara. Asta inseamna ca va puteti pune prosopul direct pe nisip, dar numai in partea din spate a plajei. In zona cu plata, se pot inchiria umbrele si sezlonguri – la tarife destul de piperate si cu o restrictie in ceea ce priveste numarul de persoane care le folosesc.


  Inapoi
Nou: Rezervari Online pe www.zepelinonline.ro

Agenția de Turism

ZEPELIN TOUR

Călătorie de poveste!

0722 693 469 Corina  
0724 501 727 Estera  
0770 624 781 Ana   
0747 011 553 Andreea  
0771 772 519 Laurentiu  
031 428 30 66

 
CONTACT@ZEPELINTOUR.RO
Licenta Nr: 126

Nou: Rezervari Online pe www.zepelinonline.ro

Str. Dr. Grigore Țăranu nr. 9
București - sector 5
Cotroceni, 5 min. metrou Eroilor

Program agentie:
Luni - Vineri 10.00 - 18.00

Oferta Last Minute
Antalya 629 euro
Iordania 569 euro
Hurghada 336 euro
vezi oferte
Oferta zilei

Vezi detalii \"
Newsletter