Zepelin Tour
Prima paginaInformatii UtileIntrebari FrecventeImpresiiContractEchipaContact

Da-ne un like pe Facebook
si o sa vezi primul cele mai noi oferte

ZepelinTour


Sunt deja fan Zepelin Tour pe Facebook

Oferte
Transport
Sfaturi de calatorie
Curs valutar
EURO0.0000 RON
USD0.0000 RON
Home » CRACIUN ,Cehia » Praga » Piata de Craciun Praga 2021 - GRUP ORGANIZAT
Piata de Craciun Praga 2021 - GRUP ORGANIZAT

Home / Cehia / Praga
Piata de Craciun PRAGA 2021 - GRUP ORGANIZATOFERTA IN CURS DE ACTUALIZARE

Ziua 1 (29.11): BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 05:50 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 07:50 si sosire la Praga la ora locala 08:45. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa). Transfer la hotel DUO 4* sau similar.


Ziua 2 (30.11): PRAGA - DRESDA - PRAGA (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Se vor admira, in cadrul unui tur panoramic:Castelul Zwinger, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Pret informativ: 60 EURO/ persoana (minim 20 platitori).Seara,  optional, cina traditionala  in timpul  careia veti  descoperi  muzica  folclorica  ceheasca  si  veti  experimenta preparatele locale si renumita bere. Pret informativ: 50 EURO/ persoana (minim 20 platitori).


Ziua 3 (01.12) PRAGA - KUTNA HORA - PRAGA (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la Kutna Hora, vechi oras medieval din secolul XIII, situat la 70 km distanta de Praga ce gazduieste o mina  de  argint,  bogat  in  monumente  gotice.  Printre  monu
mentele  importante  amintim:  Primaria  Veche,  Catedrala  Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de  argint  si  in  fabricarea  monedei  regale,  Kutna  Hora  a  fost  in  trecut  al  doilea  oras  ca  importanta,  dupa  Praga.  A  fost inclus  in  patrimoniul  UNESCO  in  anul  1995.  Pret  informativ: 50  EURO/  persoana  (minim  20  participanti).Seara,  va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup piata de Craciun din Praga.

ZIUA 4: PRAGA –KARLOVY VARY–PRAGA(excursie optionala)
Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary. Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de  Vest,  Karlovy  Vary  se  afla  la  360 -390  metri  deasupra  nivelului  marii  si  este  pozitionata  la
confluenta raului  cu  apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de  vizitatori,  au  fost  inlocuite  cu  colonade,  sali  de  promenada  acoperite  si  sustinute  de  coloane  maiestuoase,Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. Pret informativ: 70 EURO/ persoana (minim 20 platitori).

Ziua 5: PRAGA–BUCURESTI
Mic  dejun. Eliberarea  camerelor si  transfer  la  aeroport  pentru imbarcare  pe  zbor  TAROM  cu  decolarela  ora 09:35. Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 12:25.


PRET/persoana: EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 95 EURO
Reducere a treia persoana (pat suplimentar in camera dubla): 35 EURO

 
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania TAROM;
taxele de aeroport 135 EURO/ persoana – pot suferi modificar;
4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel DUO 4* (sau similar);
tur panoramic de oras cu autocarul si ghid local;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
insotitor roman de grup.


NU SUNT INCLUSE:
intrarile la obiectivele turistice;
asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
excursiile optionale;
bacsisuri pentru soferi si ghizi locali (se practica).


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
Bucuresti (Otopeni) - Praga 07:50 - 08:45
Praga - Bucuresti (Otopeni) 09:35 - 12:25


TARIFE INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (MINIM 20 PERSOANE):
- Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bere, vin si bauturi nealcolice incluse (transfer hotel-restaurant–hotel inclus): 50 EURO / persoana
- Excursie la Dresda: 60 EURO / persoana


GRUP MINIM: 25 persoane. Supliment grup 20-24 persoane: 28 EURO/persoana.

Pentru un numar mai mic de 14 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa inscriere pana cu 60 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Transfer din provincie:
15 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
30 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI
65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

Observatii:
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. ● Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana. ● Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor incepand cu a doua bancheta. ● Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar. ● Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale. ● Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. ● Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. ● Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia tour-operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. ● Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Cehia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale. ● Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Nou: Rezervari Online pe www.zepelinonline.ro

Agenția de Turism

ZEPELIN TOUR

Călătorie de poveste!

0722 693 469 Corina  
0724 501 727 Estera  
0770 624 781 Ana   
0747 011 553 Andreea  
0771 772 519 Laurentiu  
031 428 30 66

 
CONTACT@ZEPELINTOUR.RO
Licenta Nr: 126

Nou: Rezervari Online pe www.zepelinonline.ro

Str. Dr. Grigore Țăranu nr. 9
București - sector 5
Cotroceni, 5 min. metrou Eroilor

Program agentie:
Luni - Vineri 10.00 - 18.00

Oferta Last Minute
Antalya 629 euro
Iordania 569 euro
Hurghada 336 euro
vezi oferte
Oferta zilei

Vezi detalii \"
Newsletter